Efterbehandling

Efterbehandling Lud
Efterbehandling Hvid
Efterbehandling Natur
Efterbehandling Lak

 Forlæng levetiden ved behandling af dit trægulv

Ønsker du at opnå lang levetid på dit gulvs udseende, så kan vi hjælpe dig med behandling af trægulv. Vi har over 25 års  erfaring med behandling af både nye og gamle ubehandlet gulve eller afslibet gulve. Vi kan derfor tilbyde en kompetent gulvbehandling, der forlænger dine gulves smukke overflade. Vi befinder os i Esbjerg, hvor vi kører ud til kunder i Bramming, Varde og resten af landet.

Stort udvalg af behandlingstyper

Vi tilbyder forskellige former for gulvbehandling med for eksempel lak, ludbehandling, sæbe, olie og naturolie. Lakering og oliebehandling giver dine gulve en slidstærk overflade. Desuden bliver trægulve mere rengøringsvenlige af en professionel overfladebehandling.

Vi er uddannede, professionelle og har mange års erfaring inden for trægulv behandling. Du kan ikke få en bedre garanti for et flot resultat. Det kræver erfaring, og derfor anbefaler vi, at du vælger en professionel for at få det pæneste resultat. Vi rådgiver gerne om valg af gulvtype, kvalitet og vedligeholdelse, herunder gulvbehandling.

Giv dine gulv nyt liv allerede i dag

Ønsker du at modtage et godt tilbud på din gulvbehandling, så hører vi meget gerne fra dig. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 22 61 62 62 eller skriv til os på mail info@westfloor.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Ludbehandling

Gives mest til "gamle" fyrplanker. Det hindre at træet gulnes af solens stråler. Ludbehandlingen er ikke en smudsafvisende behandling og skal efterfølgende altid efterbehandles med hvid natursæbe eller oliebehandles.

Når gulvet bliver ludbehandlet vil træets åre rejse sig, det kan anbefales, at man inden efterbehandling afsliber gulvet let evt med en rydstepudser med sandpapir i korn 120.

Gulvet kan i perioder op til 3 md. fremstå en smule grøntligt, dette aftager langsomt efterhånden som ludens kemiske processer er overstået.

Oliebehandling Hvid

Gives til alle lyse træsorter hvor man blot ønsker at aftørre gulvet med en hårdt opvredet klud i stedet for, som på gammeldags vis, at skure gulvet.

Overfladen vi fremstå ensartet med et silkemat ludbehandlet look. For at vedligeholde det hvidlige udseende afvaskes gulvet i lunkent vand tilsat hvid træsæbe.

Gulvet skal periodisk vedligholdes med plejeolie efter behov.

Oliebehandlig Natur

Bruges til alle typer trægulve, gulvet får en varm silkemat gylden farve, som let vedligeholdes med en klud, hårdopvredet i lunkent vand og tilsat en smule træsæbe natur.

Gulvet skal periodisk vedligholdes med plejeolie efter behov.

Lak

Gulvlakker leveres i alle glans typer fra 5 til 45 i både hvid og natur.

Punktet værd at vide

Westfloor er som nogen at de eneste på markedet, der overholder arbejdstilsynetsl ov om at fører de kræftfremkaldende partikler ud af de lokalerne der slibes i.
Dette sker ved hjælp af et suge system som føre alle micropartikler ud i det fri det vil kort sagt sige at vi ikke har opsamlingsposer på vores maskiner ,men støvet suges Ud gennem slanger til opsamlingsbeholder og ud i det fri.

Derfor støver vi meget mindre til glæde for vores kunder og medarbejder.
Så husk at spørge din gulvsliber og han bruger et sådan system for din og gulvsliberens Skyld. (Arbejdets tilsynets regel om at man ikke må recirkulere træstøv)

Et godt råd til dig der ringer rundt og spørger på priser i telefonen

Hvis man udelukkende spørger til pris på gulvafslibning ønsker gulvsliberen naturligvis at komme med den absolutte billigste pris da det som oftest er det Kunden samligner på.
Man skal blot her være opmærksom på at den billigste pris også indbefatter de absolutte billigste og mindst holdbare produkter til efterbehandling og derfor kan den billigste pris i løbet af kort tid vise sig at være den dyreste.

Hos westfloor kan vi sagtens være med på alle priserne uanset om man ønsker den billige pris eller det stærkeste gulv ( pris forskellen mellem det billigste og det stærkeste er ca 20 kr pr. m2 ) 
Lakker der bruges til sportshaller og forsamlingshuse har en hårdhed på ca. 150. De lakker vi helst bruger i private hjem mv. er 130 i hårdhed. En billig lak ligger et sted mellem 70-80 i hårdhed.

Gulvolier fås som ganske alm gulvolier til alm brug, men fås også som en 2.komp olie som er væsentlig stærkere  

Du er velkommen til at kontakte os for en pris og en snak om hvilke produkter der passer bedst til jeres behov.